Politieserie DNA met Yolanthe Cabau gaat van start op SBS 6

Politieserie DNA met Yolanthe Cabau gaat van start op SBS 6
Rechercheurs lossen moordzaken op

Kijktip :

Op donderdag 29 augustus gaat de nieuwe politieserie DNA van start op SBS 6. Opmerkelijk is dat één van de hoofdrollen wordt gespeeld door Yolanthe Cabau, de laatste tijd voornamelijk in het nieuws door haar vermeende relatiebreuk met Wesley Sneijder.

Moordzaken
Cabau speelt één van de rechercheurs, die samen met politiecollega's en een vrouwelijke Officier van Justitie ingewikkelde moordzaken proberen op te lossen. Andere hoofdrollen zijn weggelegd voor onder anderen Loes Haverkort, Belinda van der Stoep en Maaike Martens. Een extra complicatie bij de moordzaken is dat ze vaak persoonlijk betrekking hebben op één van de hoofdrolspelers.

Privélevens
Het persoonlijke van de zaken is zelfs voor de kijker voelbaar: ze hadden iedereen kunnen overkomen. Temidden van alle hectiek op het werk proberen de vrouwen de balans te vinden met hun ver van perfecte privélevens, die ook de nodige aandacht opeisen. Het hele scala aan emoties komt voorbij, van liefde tot haat en van jaloezie tot woede.

De nieuwe politieserie DNA is vanaf donderdag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van DNA terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Politieserie DNA met Yolanthe Cabau gaat van start op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV