The Voice Senior keert terug met Lieke van Lexmond als presentatrice

The Voice Senior keert terug met Lieke van Lexmond als presentatrice
Programma heeft dit jaar ook een nieuwe coach

Kijktip :

Liefhebbers van The Voice kunnen vanaf vrijdag 30 augustus hun hart weer ophalen. Het mag dan niet de 'echte' Voice zijn, The Voice Senior is wél het programma met de leukste kandidaten. Lieke van Lexmond vervangt Wendy van Dijk als presentatrice.

Grote show
Van Lexmond krijgt gezelschap van een ervaringsdeskundige, want Martijn Krabbé zit nog 'gewoon' bij RTL 4. Het wordt de eerste grote show van Van Lexmond, die er al enige tijd op aasde. Deze week zei de presentatrice in Veronica Magazine: "Het zou hypocriet zijn om te verkondigen dat ik het verschrikkelijk vindt dat Wendy en Linda (de Mol, red.) naar een andere zender gaan. Er zitten heel veel goede mensen op de reservebank, die ook willen spelen."

Coaches
Ook in het coachbestand vindt er dit jaar een wijziging plaats. Tot afgelopen seizoen vormden Gerard Joling en Gordon altijd een duo, maar ook Gordon is inmiddels vertrokken naar Talpa. Hun plek wordt ingenomen door niemand minder dan Frans Bauer. De andere coaches zijn Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato. Voor de kandidaten gelden een paar voorwaarden: ze moeten ouder zijn dan 60 jaar én ontzettend van zingen houden.

Het nieuwe seizoen van The Voice Senior is vanaf vrijdag 30 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice Senior keert terug met Lieke van Lexmond als presentatrice of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV