Britse dramaserie Press vanaf vrijdag te zien op NPO 2

Britse dramaserie Press vanaf vrijdag te zien op NPO 2
Inkijkje in harde wereld van de journalistiek

Kijktip :

Vanaf vrijdag 30 augustus is de zesdelige Britse dramaserie Press te zien op NPO 2. De eerste aflevering is morgen om 22.45 uur te zien, de andere vijf afleveringen beginnen telkens om 22.55 uur. Uit de titel wordt duidelijk dat de wereld van de journalistiek centraal staat.

Concurrentie
Elke journalist aast op die ene primeur die hem of haar een plekje tussen de grote nieuwsschrijvers der aarde oplevert. In Press volgen we de journaliste Holly Evans (gespeeld door Charlotte Riley, bekend van Peaky Blinders), die voor de Britse kwaliteitskrant The Herald werkt. Haar werkgever verkeert echter in zwaar weer, mede door concurrentie van de tabloid The Post.

Over de grens
Holly heeft voor een artikel beeldmateriaal nodig dat uitgerekend in handen is van The Post, een krant die regelmatig over de grens gaat in de zoektocht naar een sappig verhaal. In de eerste aflevering zien we hoe Holly bezig is met een verhaal over een jonge vrouw die is achtervolgd door de politie, terwijl Ed Washburn (Paapa Essiedu) van The Post bezig is met de zelfmoord van een voetballer.

De Britse dramaserie Press is vanaf vrijdag 30 augustus zes vrijdagen rond 22.55 uur te zien op NPO 2.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Britse dramaserie Press vanaf vrijdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV