Nieuw seizoen Dit was het nieuws begint op NPO 1

Nieuw seizoen Dit was het nieuws begint op NPO 1
Satirische blik op het nieuws van de week

Kijktip :

Vanaf zaterdag 31 augustus is er een nieuw seizoen van Dit was het nieuws te zien op NPO 1. Opnieuw zullen teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek op onnavolgbare wijze het nieuws becommentariëren. Harm Edens keert uiteraard ook terug.

Satire
Van der Wal en Pannekoek krijgen in hun team elke week gezelschap van een bekende Nederlander, die samen met de cabaretiers probeert te achterhalen wat hét nieuws van de afgelopen week was. In verschillende rondes krijgen ze vragen over bijvoorbeeld krantenkoppen, en vier foto's waarvan er één niet bij hoort. Het nieuws wordt onder een satirische loep gelegd.

Oneliners
Fameus zijn ook de oneliners die Harm Edens tussen de rondes door met een stalen gezicht oplepelt en waarmee het nieuws soms op pijnlijke wijze wordt teruggebracht tot de kern. De beide teams strijden voor de winst, maar eigenlijk is de puntentelling van ondergeschikt belang: na de eerste ronde staat het altijd 4 tegen 4.

Gasten
De volgende gasten komen dit seizoen langs in Dit was het nieuws (onder voorbehoud):

  • 31 augustus: Splinter Chabot en Diederik Jekel
  • 7 september: Danny Ghosen en Ronald Goedemondt
  • 14 september: Renze Klamer en Daphne Lammers
  • 21 september: Merel Westrik en Rik van de Westelaken
  • 28 september: Anna Gimbrere en Vivianne Bendermacher
  • 5 oktober: cabaretduo Yentl en De Boer
  • 12 oktober: Arno Kantelberg en Eva Koreman

Het nieuwe seizoen van Dit was het nieuws is vanaf zaterdag 31 augustus wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV