Vanavond op tv: terugkeer Dit was het nieuws en nieuwe misdaadserie Killer by the Lake

Vanavond op tv: terugkeer Dit was het nieuws en nieuwe misdaadserie Killer by the Lake
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 31 augustus

Kijktip :

Vanavond start op NPO1 het nieuwe seizoen van Dit was het nieuws. Ook te lachen valt er bij Taboe van Philippe Geubels op RTL4 en op NPO3 start de nieuwe misdaadserie Killer by the Lake. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 31 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Victoria seizoen 3

NPO 2
20:10 uur

Vanavond start het derde seizoen van de Britse historische dramaserie Victoria. Acht zaterdagen om 20:15 uur op NPO 2.

Op de proef gesteld
Victoria wordt dit seizoen op de proef gesteld door de dreigende revolutie, terwijl haar halfzus Feodora en buitenlandminister Palmerston tweedracht zaaien. Er ontstaan spanningen in het koninklijk huwelijk.

Onverwachte komst
De revolutie raast door Europa en bereikt Groot-Brittannië. De hoogzwangere Victoria wordt opgeschrikt door de onverwachte komst van haar halfzus en de afgezette Franse koning. De chartisten zetten de monarchie onder druk en Victoria moet onder ogen zien dat haar volk haar misschien zal willen afzetten.

Afrekenen
Ondertussen maken Skerrett en Francatelli toekomstplannen en er arriveert een nieuwe lakei, Joseph. Victoria en Albert moeten afrekenen met Lord Palmerston, de ontvlambare minister van Buitenlandse Zaken, en met Lord John Russell, de onfortuinlijke eerste minister.

Vluchten
Wanneer een menigte het paleis tracht te bestormen, besluiten Victoria en Albert te vluchten. Maar dan krijgt Victoria plots weeën...


Nieuw: Killer by the Lake

NPO 3
20:20 uur

Vanaf vanavond is de achtdelige Franse misdaadserie vier zaterdagen met dubbele afleveringen om 20:20 uur te zien op NPO 3.

Seriemoordenaar
In deze serie krijgen rechercheurs Lise en Clovis drie jaar na het oplossen van een vorige moordzaak opnieuw te maken met een ongrijpbare seriemoordenaar.

Annecy
De rechercheurs zijn verhuisd naar Annecy. Lise is nog altijd in therapie om haar aandeel in de dood van een seriemoordenaar te verwerken, maar ook Clovis wordt geplaagd door schimmen uit het verleden.

Vermoeden
Dan krijgen beiden te maken met de vondst van een vermoorde, mishandelde vrouw. Al snel rijst het vermoeden dat hier één en dezelfde dader aan het werk is geweest, en dat wakkert de vrees aan dat hij nog eens zal toeslaan.


Andere Tijden over bevrijding Zuid Nederland

NPO 2
21:05 uur

Andere Tijden kijkt in deze extra lange uitzending terug op de bevrijding van Zuid Nederland, 75 jaar geleden.

Geallieerde opmars
Bijzonder is dat de uitzending gepresenteerd wordt door Peter van Uhm, generaal buiten dienst. Hij volgt het spoor van de Geallieerde opmars in 1944. Van het zuidelijkste puntje van Limburg, via zijn geboortestad Nijmegen tot aan de westkust van Zeeland, om te eindigen in Breda.

Opofferingen
In een persoonlijke reis, afgewisseld met historische toelichtingen door militair historicus Wim Klinkert, laat Van Uhm zien hoe groot de opofferingen waren van de soldaten die vochten voor onze vrijheid.


Terug: Dit Was Het Nieuws

NPO 1
21:35 uur

Vanavond start het nieuwe seizoen van Dit Was Het Nieuws, waarin het nieuws van de afgelopen week onder de satirische loep gelegd wordt. Elke zaterdag rond 21:30 uur op NPO 1.

Teamcaptains
Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek zijn opnieuw de teamcaptains. Wekelijks hebben ze een andere bekende Nederlander naast zich zitten. Harm Edens presenteert het programma.

4 tegen 4
In Dit Was het Nieuws spelen twee teams tegen elkaar. De puntentelling is niet belangrijk, na de eerste ronde staat het altijd 4 tegen 4. Wel wordt er aan het einde een winnaar aangewezen. Elk team bestaat uit een vaste teamleider en een wekelijkse gast.


Nieuw: Taboe

RTL 4
21:35 uur

In Taboe gaat de Vlaamse komiek Philippe Geubels op zoek naar de grenzen van zijn humor. Hij trekt een week op avontuur met een groep mensen om wie je eigenlijk niet mag lachen, zoals mensen met een andere huidskleur, holebi’s, of mensen met een fysieke beperking.

Verhalen en gevoeligheden
Philippe leeft met ze samen, luistert erg goed naar hun verhalen en gevoeligheden, daagt hen ook uit om zelf met een verborgen camera op stap te gaan en neemt daarna de proef op de som: hij brengt comedy over hen, voor hen.

Fysieke beperking
In de eerste aflevering trekt Philippe Geubels op avontuur met vier mensen met een fysieke beperking. Hij speelt voor hen een comedyvoorstelling over fysieke beperkingen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: terugkeer Dit was het nieuws en nieuwe misdaadserie Killer by the Lake of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV