Film Update: Een duistere Rey in Star Wars, Scorsese's The Irishman en eerste reacties Joker

Film Update: Een duistere Rey in Star Wars, Scorsese's The Irishman en eerste reacties Joker
Wekelijks portie filmnieuws op Gids.tv

Nieuws :

In de wondere wereld van film gebeurt er elke week heel veel. Op Gids.tv praten we je elke zaterdag bij over het laatste filmnieuws en Hollywoodgeruchten!


Krijgen we Dark Rey in The Rise of Skywalker?

In het blokje 'nieuwe films' op D23 afgelopen zaterdag werd nieuw materiaal getoond van Star Wars: The Rise of Skywalker. Deze kleine halve minuut nieuwe beelden werd dinsdag op de sociale kanalen gedropt. Het meest memorabele moment: Rey in donkere mantel met dubbele RODE lightsaber? Voldoende ruimte voor speculatie.


Meer bekend over Martin Scorsese's The Irishman

Misschien wel de grote favoriet voor een hele berg Academy Awards: The Irishman is een Netflix Original en heeft dus een Netflix release als primaire functie. Er komt wel een minieme bioscooprelease in een aantal bioscopen. Of daar ook bioscopen in Nederland tussen zitten, is nog niet bekend. In ieder geval niet de VUE-bioscopen, die weigeren de film te draaien. De film is in ieder geval vanaf 27 november te zien op Netflix.


Eerste reacties Joker lovend

De DC-film Joker lijkt anders dan alle DCEU-films die we gezien hebben en dat wordt ook door de eerste reacties bevestigd. De film wordt een "duister grappig meesterwerk" genoemd en gaat volgens velen meedoen om de Oscars. Hoofdrolspeler Joaquin Phoenix geeft een "krachtige, Oscarwaardige uitvoering" in de rol van The Joker.


Kort nieuws

  • Ook Terminator: Dark Fate kwam met een trailer en postermateriaal deze week.
  • Veel nieuws deze week rond Nolan's TENET. Yesterday-hoofdrolspeler Himesh Pater zou een rol krijgen en de eerste teaser lekte online.
  • En toch wel belangrijk om te noemen: Nog maar een paar weken wachten tot de release van IT: Chapter Two. De regisseur belooft een SUPERCUT met beide films inclusief deleted scenes en nieuw materiaal!
  • Filmrecensies: Barry Kuiper schreef deze week over Night Hunter.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Film Update: Een duistere Rey in Star Wars, Scorsese's The Irishman en eerste reacties Joker of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV