Deze 10 films komen in september 2019 in de Nederlandse bioscopen

Deze 10 films komen in september 2019 in de Nederlandse bioscopen
IT: Chapter 2, Downton Abbey, Rambo: Last Blood en meer

Film :

De start van de meteorologische herfst is een feit. September dient zich aan en we hopen natuurlijk op een lange zwoele Indian Summer. In de film IT: Chapter Two is dat ook het geval. In het plaatje Derry is het bloedheet, doodeng, en clown Pennywise heeft je gemist! Bekijk hier de 10 belangrijkste bioscooptitels voor de maand september 2019.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. IT: Chapter Two (5 september)
Ze zijn inmiddels volwassen: The Losers Club. Hij heeft er 27 jaar op moeten wachten en het duistere kwaad in de vorm van Pennywise is boos, héél boos. De finale komt in 168 minuten tot zijn einde. Lees hier meer informatie over de film IT: Chapter Two.

2. Monos (5 september)
Een totale verrassing, deze indringende en heftige film die in oogverblindend mooie natuur is gefilmd. Het verhaal speelt zich af op een afgelegen Colombiaanse bergtop, waar acht kindsoldaten met wapens er voor moeten zorgen dat een Amerikaanse gegijzelde vrouw in leven blijft. De Nederlandse cameraman en Gouden Kalf-winnaar Jasper Wolf maakte de beelden. En deze zijn groots en meeslepend. Lees hier meer informatie over de film Monos.

3. Anna (12 september)
Bloedmooi, maar extreem gevaarlijk. Anna Poliatova (Sasha Luss) is een femme fatale, die de kwaliteit heeft om de meest gevreesde geheim agent van de wereld te worden. Zet daar een topcast bij met onder andere Luke Evans, Cillian Murphy en Helen Mirren, en het kan eigenlijk al niet meer mis gaan. Lees hier meer informatie over de film Anna.

4. Downton Abbey (12 september)
Prachtige kostuums, chique etiquette van Britse koninklijke allure. Eindelijk krijgt de bejubelde serie Downton Abbey een eigen speelfilm. Het verhaal gaat door op het moment waar de geliefde Crawleys en hun onbevreesde personeel voor het belangrijkste moment in hun leven staan. Lees hier meer informatie over de film Downton Abbey.

5. Hustlers (12 september)
De inmiddels 50-jarige Jennifer Lopez is te zien als stripper, die als doel heeft rijke mannen eens een paar centen lichter te maken. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal plus een leuke cast (Constance Wu) gaat dit misschien nog wel heel leuk worden. Lees hier meer informatie over de film Hustlers.

6. Ad Astra (19 september)
De licht autistische ingenieur Roy McBride (Brad Pitt) reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn vader te zoeken op de planeet Neptunes. Een Oscar won hij nog nooit maar dat Pitt een grote filmster is, is een feit. Wederom een ruimteavontuur maar wel eentje die erg spannend gaat worden. Lees hier meer informatie over de film Ad Astra.

7. Rambo: Last Blood (19 september)
Sylvester Stallone doet het weer! In zijn vijfde avontuur gaat John Rambo op zoek naar de ontvoerde dochter van zijn beste vriend. Zijn zoektocht leidt al snel naar Mexico, waar gewelddadige drugskartels de dienst uitmaken. En iets zegt ons dat Rambo niet voor de diplomatieke weg kiest. Lees hier meer informatie over de film Rambo: Last Blood.

8. 21 Bridges (26 september)
Als NYPD rechercheur Simpson (Chadwick Boseman) een operatie verknalt, krijgt hij nog één laatste kans om zijn baan te redden. Samen met zijn collega’s moet hij op Manhattan een voortvluchtige ‘cop killer’ zien in te rekenen. Boseman is geen superheld zoals Black Panther deze keer maar een echte rechercheur van vlees en bloed. Lees hier meer informatie over de film 21 Bridges.

9. Domino (26 september)
Nieuwe misdaadthriller met onder ander Carice van Houten en Guy Pearce in de hoofdrol. De film gaat over politieagent Christiaan (Nikolaj Coster-Waldau) uit Kopenhagen. Hij zoekt gerechtigheid voor de moord op zijn voormalige partner, gepleegd door een mysterieuze man genaamd Imran. Lees hier meer informatie over de film Domino.

10. De Patrick (26 september)
Drama maar zeker ook pret op de naturistencamping! Op deze camping werkt Patrick als klusjesman. Maar als zijn vader plotseling sterft, en hij zijn gereedschap (een hamer) kwijtraakt, is dat het begin van een zoektocht over de camping. Met een leuke bijrol voor de Nederlandse acteur Pierre bokma. Lees hier meer informatie over de film De Patrick.

Lees hier ook het artikel: Deze 10 films komen in augustus 2019 in de Nederlandse bioscopen. De meeste titels zijn nog steeds in de bioscoopzalen te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV