Vanavond op tv: Start Expeditie Robinson 2019, voorstelronde Boer zoekt Vrouw en laatste Zomergasten

Vanavond op tv: Start Expeditie Robinson 2019, voorstelronde Boer zoekt Vrouw en laatste Zomergasten
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 1 september

Kijktip :

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 1 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Expeditie Robinson 2019

RTL 4
RTL 4
20:00 uur

Vanavond start het jubileumseizoen van Expeditie Robinson. In dit twintigste seizoen zien wij maar liefst twintig BN'ers die op het eiland gaan proberen te overleven. De mannelijke presentator is ook nieuw: Kaj Gorgels neemt de taak van Dennis Weening over. Dit twintigste seizoen wordt (ook voor het eerst) uitgezonden op RTL 4.


Zomergasten: Ivo van Hove

NPO 2
NPO 2
20:15 uur

In de [laatste aflevering](https://www.gids.tv /tv-gids/uitzending/vpro-zomergasten/1585525) van Zomergasten 2019 is toneel- en operaregisseur Ivo van Hove te gast. Ten Hove werkte met wijlen zanger David Bowie aan zijn laatste voorstelling Lazarus en vanaf februari 2020 is zijn bewerking van West Side Story te zien op Broadway, New York.


Boer zoekt Vrouw: voorstellen nieuwe boeren

NPO 1
NPO 1
20:25 uur

Ook vanavond: de start van een nieuwe reeks Boer Zoekt Vrouw. De reguliere uitzendingen beginnen pas begin 2020, maar het voorstelrondje vind natuurlijk (naar traditie) al bij de start van het tv-seizoen plaats. We maken vanavond kennis met de 10 boeren die men vanaf vanavond brieven kan gaan sturen.


Terug: Familie Kruys seizoen 5

RTL 4
RTL 4
21:22 uur

Vanavond start het vijfde en laatste seizoen van de Nederlandse komische serie [Familie Kruys](https://www.gids.tv /tv-gids/uitzending/familie-kruys/1585601). Aan het begin van het nieuwe seizoen probeert iedereen te wennen aan de nieuwe baby. Een uitnodiging voor een reünie roept bij Kirk nare herinneringen op. Bette probeert Johan te verrassen.
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Start Expeditie Robinson 2019, voorstelronde Boer zoekt Vrouw en laatste Zomergasten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier