Spoorloos keert vanavond (2 september) terug met een nieuw seizoen

Spoorloos keert vanavond (2 september) terug met een nieuw seizoen
Geadopteerde broers op zoek naar biologische moeder

Kijktip :

Vanavond (maandag 2 september) keert Spoorloos terug op NPO 1 met een nieuw seizoen, waarin mensen op zoek gaan naar familieleden. Presentator Derk Bolt staat ze bij in hun zoektocht, die ze vaak naar exotische bestemmingen brengt.

Colombia
In de eerste aflevering maken we kennis met de broers Seb en David. Seb kwam op tweejarige leeftijd vanuit Colombia naar Nederland, maar doordat zijn adoptiemoeder Hanny ziek werd, kon zijn jongere halfbroer David niet in hetzelfde gezin terecht. Hij werd opgenomen door een familie in Zweden. Ze hebben elkaar jaren geleden al teruggevonden, maar willen nu op zoek naar hun biologische moeder in Colombia.

Per ongeluk zwanger
Ook is vanavond te zien hoe het met Rob is, die in april in een uitzending van Spoorloos zat. Zijn moeder raakte in 1963 per ongeluk zwanger van een andere man dan haar verloofde, maar Rob wil graag weten wie nu zijn biologische vader is. Het enige dat hij weet is dat zijn vader vrachtwagenchauffeur is. Na de uitzending kwamen er veel reacties binnen en werd er een nieuwe DNA-test gedaan.

Het nieuwe seizoen van Spoorloos is vanaf vanavond (maandag 2 september) wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spoorloos keert vanavond (2 september) terug met een nieuw seizoen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV