Families gaan in nieuw programma Ver van huis terug naar de basis

Families gaan in nieuw programma Ver van huis terug naar de basis
Angela Groothuizen neemt gezinnen mee naar de Amish

Kijktip :

Op dinsdag 3 september gaat het nieuwe programma Ver van huis van start op RTL 4. Hierin neemt Angela Groothuizen een aantal gezinnen mee naar de Amish-gemeenschap in de Verenigde Staten, waar ze samen werken aan een nieuwe start.

Contact herstellen
De belangrijkste reden om naar de Amish-gemeenschap te vertrekken is dat de familieleden tegenwoordig totaal langs elkaar heen leven. Er is een gebrek aan contact, en bij de Amish, waar ze letterlijk honderd jaar terug in de tijd gaan, proberen ze hun contacten weer te herstellen. Daar hebben ze geen afleiding van drukke banen of school en de technologie van games, social media en smartphones.

Deelnemers
In totaal zijn er vier gezinnen die zich hebben opgegeven voor dit avontuur, dat ze naar de Amerikaanse staat Ohio brengt: de families Van Hilten, Te Vrede, Van Beek en Voets. De Amish stellen hun huizen open voor de gezinnen, maar ze komen ook dichter bij elkaar door groepsopdrachten die in het teken staan van de leefwijze van de Amish. Daarnaast worden ze nog begeleid door coach Kas Stuyf.

Het nieuwe programma Ver van huis is vanaf dinsdag 3 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Ver van huis terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Families gaan in nieuw programma Ver van huis terug naar de basis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV