Opvallende outfits op tv

Opvallende outfits op tv
Hiermee vallen de sterren op

Nieuws :

Bekende sterren zoals acteurs of zangers herkennen we vaak door karakteristieke kleding of details waarmee ze in het openbaar verschijnen. Het kan dus maar zo zijn dat je een bepaalde artiest niet zo snel herkent wanneer hij of zij er ‘gewoon’ uitziet. Gaan we een aantal tientallen jaren terug in de tijd, dan zien we dat dat toen ook al het geval was. Neem bijvoorbeeld Elvis Presley of Marilyn Monroe; beide voorbeelden van bekende mensen die een bepaalde signature look hebben. Wie zijn de personen die anno 2019 dergelijke looks hebben en wat voor een opvallende outfits dragen zij zoal op tv? We hebben vier celebrities met zo’n opvallende look voor je verzameld in dit artikel.

Waarmee vallen bekende mensen op?
Eerst willen je we wat meer vertellen over hoe en waarom men op tv een bepaalde signature look wil creëren. De grootste reden is heel duidelijk: om op te vallen. Grote kans dat met eerder gaat praten over iemand die er opvallend uitziet tijdens een televisieoptreden dan over iemand die bij wijze van een bloemetjesgordijn is. Opvallen is in deze tijd van social media belangrijker dan ooit. Wil je indruk maken dan moet je gezien worden en hoe kan dat beter dan door net een beetje anders zijn dan de rest? Dat kan onder andere door een volledig kostuum aan te meten, maar ook kleine aanpassingen kunnen je al anders maken. Onderstaande artiesten weten in ieder geval hoe ze dat moeten doen.

Daft Punk voor altijd anoniem
Wat dacht je bijvoorbeeld van de heren van Daft Punk? Zij doen geen enkele show of interview zonder een masker of helm. Dit Franse house- en electroduo werd al in de jaren 90 bekend en heeft inmiddels hits met onder andere ‘Get Lucky’, ‘One More Time’ en ‘Harder, Better, Faster, Stronger’. Hoewel hun echte namen wel bekend zijn, namelijk Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo, is hun daadwerkelijke identiteit nog onbekend. Meestal draagt het duo donkere colberts en andere opvallende jasjes zoals de sterren die dragen in combinatie met een donkere helm. Er zijn enkele foto’s gelekt van het tweetal, maar de vraag is nog steeds of ze dat écht zijn. Dit hele mysterie rondom hun identiteit heeft ze in ieder geval tot nu toe al veel publiciteit opgeleverd.

Zangeres Sia is fan van pruiken
Bij de Australische popzangeres Sia ligt dit wel iets anders. Haar gezicht is ‘gewoon’ bekend. Aan het begin van haar carrière zag ze er gewoontjes uit met haar blonde lokken en haar basic kleding. Het was pas aan het begin van de jaren 10 van deze eeuw dat de goedlachse zangeres op ging vallen. Dit kwam niet alleen door haar nieuwe voorliefde voor off shoulders jurkjes en modieuze pumps; de keuze voor opvallende grote pruiken is voor Sia samen met haar kwalitatieve hits de doorbraak geweest. Vandaag de dag zie je haar dan ook amper zonder opvallende blond met zwarte pruik of een andere creatie. Bij haar kan het niet gek genoeg, zonder dat het too much is.

Pamela Anderson in een natuurlijke look
Televisiester Pamela Anderson herken je waarschijnlijk als actrice van de serie Baywatch. Door de jaren heen heeft zij zich ontwikkeld als een heuse seksbom. Haar donkere make-up in combinatie met haar golvende blonde lokken en haar rode badpak maakte haar tot een van dé iconen van de jaren 90. Kom je haar vandaag de dag in het wild tegen? Dan is er best een kans dat je haar helemaal niet herkent. In het dagelijks leven draagt ze haar haar vaak gewoon in een knot of een staart. Ook heeft ze de lagen make-up verwisseld voor een natuurlijke look, wat haar ontzettend goed staat. Op de rode loper wil ze nog steeds wel eens uitpakken met haar iconische jaren 90 look, maar we zien haar daar ook steeds vaker naturel.

Opvallende look van Marilyn Manson
Last but not least: de make-up look van Marilyn Manson is de afgelopen jaren niet onopgevallen gebleven. De rocker valt alleen al op door de bijzondere keuze van zijn artiestennaam: Manson is namelijk afgeleid van de crimineel en sekteleider Charles Manson. Met een witte lens in zijn ene oog, eyeliner onder beide ogen en een wit gepoederd gezicht verschijnt hij op het podium. Ook de rode lippenstift mag hierbij niet ontbreken. Het grappige is dat hij eerder zelf aan fans via Reddit heeft verteld dat hij zijn eigen make-up binnen vijf minuten kan doen. Als grootste reden dat hij dergelijke make-up draagt geeft hij dat het hem meer creatieve vrijheid geeft en dat hij altijd al een fascinatie voor make-up heeft gehad.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opvallende outfits op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV