Vanavond op tv: Nederland - Turkije (EK kwalificatie), start Sterren op het doek en meer

Vanavond op tv: Nederland - Turkije (EK kwalificatie), start Sterren op het doek en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 3 september

Kijktip :

De Oranjeleeuwinnen zijn de EK-kwalificatie glansrijk begonnen met een 7-0 overwinning op Estland. Dat hopen ze vanavond een goed vervolg te geven tegen Turkije. Verder begint onder meer het programma Sterren op het doek. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 3 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Nederland - Turkije (EK-kwalificatie vrouwen)

Veronica
Veronica
19:30 uur

Zoals gezegd verliep de eerste kwalificatiewedstrijd van de voetbaldames voortvarend: het nietige Estland werd met maar liefst 7-0 verslagen, onder meer door twee doelpunten van zowel Vivianne Miedema als Sherida Spitse. Vanavond staat de wedstrijd tegen Turkije op het programma, dat vrijdag met 2-0 verloor van Kosovo. Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk blikken vooruit op de wedstrijd, die om 20:00 uur begint.


Nieuw: Ver van huis

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

In het nieuwe programma Ver van huis gaat Angela Groothuizen met vier gezinnen die volledig langs elkaar heen leven terug naar de basis. Groothuizen neemt ze mee naar de Amerikaanse staat Ohio, waar de families een tijd samenleven met de Amish-gemeenschap. Zonder afleiding van games, smartphones of een drukke baan hopen ze weer dichter bij elkaar te komen, met behulp van een aantal bijzondere opdrachten.


Terug: De deurwaarders

RTL 5
RTL 5
20:30 uur

Op RTL 5 keert vanavond het realityprogramma De deurwaarders terug, waarin deurwaarders worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Het werk dat ze doen is niet altijd even leuk, want ze gaan op pad voor beslagleggingen, executieverkopen of ontruimingen. De wanbetalers waar ze op bezoek gaan hebben vaak een schrijnend verhaal.


Nieuw: Sterren op het doek

NPO 2
NPO 2
20:30 uur

Sterren op het doek keert vanavond terug op televisie na een afwezigheid van vier jaar. Dit keer is Özcan Akyol de presentator van het programma, waarin verschillende BN'ers zich laten portretteren door drie kunstenaars. Ondertussen voelt Akyol ze aan de tand over hun werk, privéleven en interessante kwesties uit hun levens. In de eerste aflevering is Matthijs van Nieuwkerk te gast. Opvallend, want hij geeft niet vaak interviews.


Nieuw: Geub

Eén
Eén
21:25 uur

Op de Vlaamse zender Eén begint de komische serie Geub, waarin de Belgische cabaretier Philippe Geubels een fictieve versie van zichzelf speelt. Zijn carrière en privéleven komen in een ernstige dip terecht als zijn vrouw hem verlaat voor een rijke, gepensioneerde Nederlander. Als wielrenner Tom Boonen plotseling overlijdt, ziet Geubels' manager Johnny Braeckman dit als de uitgelezen kans voor een comeback: Geubels wordt de 'headliner' op Boonens begrafenis.


Terug: Voor de rechter

RTL 5
RTL 5
21:30 uur

Na De deurwaarders keert er nóg een realityprogramma terug op RTL 5. In Voor de rechter is te zien hoe Nederlandse burgers, die behoorlijk over de schreef zijn gegaan, voor de rechter verschijnen om hun verhaal te doen en berecht te worden. Grote belangen spelen mee, en dat zorgt ervoor dat er regelmatig een flinke confrontatie plaatsvindt in de rechtbank.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Nederland - Turkije (EK kwalificatie), start Sterren op het doek en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV