Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink presenteren De Psycho Show

Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink presenteren De Psycho Show
Vanaf woensdag 4 september te zien op NPO 3

Kijktip :

Het is inmiddels elf jaar geleden dat Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink hun laatste aflevering van Spuiten & Slikken samen presenteerden. Nu keren ze terug met De Psycho Show, waarin ze onderzoek doen naar het menselijk brein.

Bizarre inzichten
Elke aflevering van het vierdelige programma zal de kijker een hoop leren over onze hersenen. Er komen zowel slimme weetjes als bizarre inzichten voorbij, evenals een aantal bijzondere experimenten. Elke keer komt er ook een bekende hoofdgast langs, met wie Hilbrand en Wesselink praten over een variëteit aan psychologische onderwerpen. De gast zal ook openhartig vertellen over eigen ervaringen met psychologische aandoeningen.

Willem Holleeder
Een aantal grappige en leerzame onderzoeken kunnen ook handig zijn voor de kijker zelf. Want met welke slimme trucs kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je meer geld kunt krijgen van je baas? Ook Willem Holleeder komt voorbij (niet als gast, maar als onderwerp). Hij wordt door veel mensen omschreven als een psychopaat, maar wat is een psychopaat eigenlijk precies? Deze en talloze andere vragen worden beantwoord in De Psycho Show.

Het vierdelige programma De Psycho Show is vanaf woensdag 4 september vier woensdagen om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van De Psycho Show terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink presenteren De Psycho Show of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV