Nieuwe spelshow Je kent me toch schat? begint op RTL 4

Nieuwe spelshow Je kent me toch schat? begint op RTL 4
Koppels laten in spellen zien wie het meest van elkaar weet

Kijktip :

Op woensdag 4 september begint de nieuwe spelshow Je kent me toch schat? op RTL 4. Hierin gaan acht koppels de strijd met elkaar aan, om te laten zien wie elkaar nu eigenlijk het beste kent. De presentatie is in handen van Robert ten Brink en Vivienne van den Assem.

Kasteel
De setting van de nieuwe spelshow is op z'n minst bijzonder te noemen, want de opnames vinden plaats in het Vlaamse kasteel van Ordingen. Daar krijgen de deelnemende stellen in elke aflevering nieuwe spellen voor de kiezen, waarin ze moeten demonstreren hoeveel ze eigenlijk van elkaar weten. Het jongste stel is begin dertig, terwijl het oudste koppel al 45 jaar bij elkaar is.

Huwelijksreis
De spellen die gespeeld worden leiden regelmatig tot hilarische taferelen. Zo moeten de vrouwen proberen de kookkunsten of dansmoves van hun man te herkennen. Ook de mannen moeten echter aan de bak: wie kan het snelste de leden van zijn schoonfamilie uit het publiek halen? Elke week valt er een koppel af. De hoofdprijs is een romantische tweede huwelijksreis ter waarde van tienduizend euro.

De nieuwe spelshow Je kent me toch schat? is vanaf woensdag 4 september wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Je kent me toch schat? terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe spelshow Je kent me toch schat? begint op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV