Briljante serie Sharp Objects vanaf vanavond te zien op Canvas

Briljante serie Sharp Objects vanaf vanavond te zien op Canvas
Amy Adams in topvorm

Kijktip :

Vanaf vanavond (woensdag 4 september) is de briljante serie Sharp Objects vier woensdagen met een dubbele aflevering te zien op de Vlaamse zender Canvas. In de serie speelt Amy Adams een alcoholistische journalist die een moordzaak in haar geboorteplaats onderzoekt.

Het verhaal
Misdaadjournalist Camille Preaker (Adams) is net ontslagen uit een psychiatrisch ziekenhuis, nadat ze zichzelf jarenlang heeft verwond. Ondertussen lijdt ze nog wel altijd onder haar alcoholisme, maar ze besluit toch terug te keren naar haar geboortestadje, om daar de gruwelijke moord op twee jonge meisjes te onderzoeken. Camille wordt opnieuw geconfronteerd met haar overbezorgde moeder (Patricia Clarkson) en de demonen uit haar verleden.

Meesterwerk
Sharp Objects werd ten tijde van de release in 2018 al snel aangemerkt als het nieuwe meesterwerk op het gebied van miniseries. De serie werd overladen met prijzen, waarbij vooral veel lof ging naar het briljante acteerwerk van Amy Adams (die ook al zes Oscarnominaties heeft) en Patricia Clarkson. Clarkson won zelfs een Golden Globe voor haar bijrol. Een heerlijke serie vol drama, mysterie en spanning.

De miniserie Sharp Objects (2018) wordt beoordeeld met een 8,2 op IMDb en is vanaf woensdag 4 september wekelijks rond 22.10 uur met een dubbele aflevering te zien op Canvas.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Briljante serie Sharp Objects vanaf vanavond te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV