Vanavond op tv: terugkeer Ranking the Stars en Het spijt me, start De Psycho Show en meer

Vanavond op tv: terugkeer Ranking the Stars en Het spijt me, start De Psycho Show en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 4 september

Kijktip :

Er is maar één manier waarop we de woensdagavond van deze week kunnen omschrijven: een enorme hoeveelheid nieuwe of terugkerende programma's. Van Ranking the Stars en Het spijt me tot De Psycho Show: er is van alles te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 4 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: De Psycho Show

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink slaan de handen weer ineen voor het nieuwe programma De Psycho Show, waarin ze het menselijk brein onderzoeken. Dat gaat op allerlei manieren: van weetjes en bizarre inzichten tot verrassende experimenten. De psychologie van de mens is buitengewoon complex, en dat blijkt wel uit dit programma. Ook de kijker zelf kan wat leren: met welke slimme trucs kun je bijvoorbeeld meer geld van je baas krijgen?


Nieuw: Het spijt me

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

Caroline Tensen heeft voor RTL 4 een van haar oude kijkcijferhits uit de jaren negentig afgestoft: Het spijt me keert terug op tv! Er zijn namelijk genoeg mensen in Nederland die al jarenlang ruzie hebben met een dierbare, en die ze daardoor niet meer spreken. In de eerste aflevering is bijvoorbeeld te zien hoe een vader en zijn dochter uit elkaar zijn gegroeid, en hoe twee jeugdvrienden al jarenlang een conflict hebben door een simpel appje.


Terug: Ranking the Stars

RTL 5
RTL 5
20:30 uur

Paul de Leeuw heeft zijn succesvolle programma Ranking the Stars met zich meegenomen naar RTL, waar het vanaf vanavond wekelijks op RTL 5 te zien is. Opnieuw is er een blik BN'ers open getrokken, die elkaar zullen 'ranken' op basis van de gekste vragen. Een aantal opvallende deelnemers van dit seizoen zijn Martien Meiland, Patricia Paay, Ryanne van Dorst en 'good old' Anny Schilder. Dat wordt weer lachen geblazen!


Terug: De wereld rond met 80-jarigen

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

Het wordt dringen vanavond, want ook op SBS 6 maakt een kijkcijferhit zijn terugkeer. In het nieuwe seizoen van De wereld rond met 80-jarigen gaat oud-judoka Dennis van der Geest op een bijzondere wereldreis met acht bejaarden. De vier mannen en vier vrouwen hebben allemaal een eigen droom, die ze in het buitenland in vervulling willen laten gaan. Dit seizoen reizen ze naar acht landen, van Spanje tot Vietnam en van Canada tot Suriname.


Nieuw: Aan 't zand

NPO 1
NPO 1
20:35 uur

Ook bij de NPO gaat vanavond een bijzonder programma van start. In Aan 't zand krijgen zes talentvolle kunstenaars de kans om mee te doen aan een wedstrijd waarin ze zandsculpturen moeten bouwen. Er is 150.000 kilo rivierzand aangeleverd voor de kunstenaars, die de jury proberen te imponeren met hun creaties. Elke aflevering krijgen ze twee opdrachten. De presentatie is in handen van Marlijn Weerdenburg.


Nieuw: Je kent me toch schat?

RTL 4
RTL 4
21:30 uur

Om half tien begint er nóg een nieuw programma op RTL 4, de nieuwe spelshow Je kent me toch schat? Hierin gaan acht koppels de strijd met elkaar aan om antwoord te kunnen geven op de vraag wie elkaars partner het beste kennen. Dat gaat door middel van een aantal hilarische opdrachten: kan een vrouw de kookkunsten van haar man herkennen? En weet de man wie in het publiek tot zijn schoonfamilie behoren? Robert ten Brink en Vivienne van den Assem presenteren.


Nieuw: Zo goed als nieuw

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

En alsof het allemaal nog niet genoeg is begint op SBS 6 ook weer een nieuw programma om half tien. Patty Brard begint aan haar eerste klus voor de zender als presentatrice van het nieuwe programma Zo goed als nieuw. Hierin worden dierbare voorwerpen van mensen aangeleverd bij ambachtslieden, die proberen het voorwerp volledig te restaureren. De eigenaars worden verrast, want ze zijn niet op de hoogte van de restauratie. Hierdoor lopen de emoties soms hoog op.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: terugkeer Ranking the Stars en Het spijt me, start De Psycho Show en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV