Nieuwe comedyshow Je had erbij moeten zijn gaat van start op NPO 1

Nieuwe comedyshow Je had erbij moeten zijn gaat van start op NPO 1
Waargebeurde verhalen komen tot leven

Kijktip :

Vanaf donderdag 5 september is de nieuwe comedyshow Je had erbij moeten zijn wekelijks te zien op NPO 1. Een aantal bekende Nederlandse acteurs brengt hierin waargebeurde verhalen uit het verleden op hilarische wijze tot leven.

Bekende gasten
Niet alleen de gewone Nederlander, ook BN'ers maken regelmatig iets mee waarvan ze achteraf zeggen: "Je had erbij moeten zijn." Het is een verhaal dat zó bijzonder, grappig of bizar is dat je het op iedere verjaardag vertelt, met veel hilariteit tot gevolg. In Je had erbij moeten zijn krijgen de bekende gasten de kans hun verhaal opnieuw te vertellen, maar nu met behulp van acteurs.

Playbacken
De verteller van het verhaal blijft de hele tijd aan het woord, dus de acteurs zullen het verhaal playbackend tot leven moeten brengen. Enkele van de acteurs die mee doen zijn Tim Haars, Rop Verheijen, Anne-Marie Jung en Loes Schnepper. Ook presentator Martijn Fischer zal zelf regelmatig opdraven in de sappige anekdote van een gast.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering zijn Bastiaan Ragas en Richard Groenendijk te gast.

De nieuwe comedyshow Je had erbij moeten zijn is vanaf donderdag 5 september wekelijks om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Je had erbij moeten zijn terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe comedyshow Je had erbij moeten zijn gaat van start op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV