Duitsland - Nederland live op tv (EK-kwalificatie)

Duitsland - Nederland live op tv (EK-kwalificatie)
Oranje weer tegen oosterburen

Sport :

Op vrijdag 6 september speelt Nederland op bezoek bij Duitsland in de EK-kwalificatie. De NOS zendt de wedstrijd op NPO 1 uit en is te volgen op een livestream via Gids.tv.

Start van de kwalificatiereeks
Na wedstrijden tegen Wit-Rusland (4-0) en Duitsland (2-3) heeft het Nederlands elftal drie punten uit de eerste twee kwalificatieduels gehaald. Tijdens de Nations League-eindronde hebben de overige landen in de groep van Nederland kwalificatiewedstrijden gespeeld. Daardoor staat Oranje nu derde in de groep.

Stand in de groep
Koploper is Noord-Ierland, met 12 punten uit vier duels. Daarna volgt Duitsland met 9 punten uit drie wedstrijden. Oranje vervolgt de kwalificatiereeks met direct weer een wedstrijd tegen de Duitsers. Dit keer in Hamburg.

Uitzending op tv
Henry Schut presenteert vanaf 20.25 uur de uitzending op NPO 1. De analisten zijn Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart. Frank Snoeks geeft het commentaar bij Duitsland - Nederland.

Duitsland - Nederland is vrijdag 6 september om 20.45 uur te zien op NPO 1, NOS.nl en hier op Gids.tv. De livestream doelpunten en samenvatting zijn ook te zien op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Duitsland - Nederland live op tv (EK-kwalificatie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV