Vanavond op tv: start Chantals Pyjama Party, nieuw seizoen S.W.A.T. en meer

Vanavond op tv: start Chantals Pyjama Party, nieuw seizoen S.W.A.T. en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 5 september

Kijktip :

Ook vanavond gaan er, in de week dat het nieuwe tv-seizoen echt van start is gegaan, weer een aantal nieuwe programma's beginnen, zoals Chantals Pyjama Party, Mannen in het wild en Je had erbij moeten zijn. Daarnaast gaat het tweede seizoen van S.W.A.T. van start. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 5 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Het geheime oorlogsdagboek van Riet Hoogland

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

In deze documentaire over Riet Hoogland, een verzetsheldin tijdens de Tweede Wereldoorlog, wordt haar leven gereconstrueerd aan de hand van het geheime dagboek dat ze bijhield tijdens haar gevangenschap in het Oranjehotel in Scheveningen. Daar schreef ze op stukjes toiletpapier over haar leven. Hoogland was voor veel medegevangenen en zelfs Duitse bewaaksters een bijzonder persoon, waardoor ze het relatief goed had in de gevangenis.


Nieuw: S.W.A.T. seizoen 2

Veronica
Veronica
20:30 uur

Eindelijk is het zover: het tweede seizoen van S.W.A.T. gaat vanavond van start op Veronica. In deze actieserie volgen we luitenant Daniel Harrelson (gespeeld door Shemar Moore) en zijn keihard eliteteam van het Los Angeles Police Department. In de eerste aflevering is het team onderweg naar een gebouw waar mensenhandelaars illegale kinderen hebben gekidnapt; dan wordt de stad echter getroffen door een aardbeving.


Nieuw: Chantals Pyjama Party

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

Het nieuwe programma Chantals Pyjama Party vormt het logische vervolg op Chantal blijft slapen. Opnieuw loopt Chantal Janzen een dagje mee met een bekende Nederlander, die zijn of haar leven én huis volledig openstelt voor de presentatrice. Als de avond valt, organiseert Janzen een pyjamaparty voor haar gast, waardoor de nacht lang, maar gezellig wordt. In de eerste aflevering gaat Janzen onder meer langs bij Gerard Joling.


Nieuw: Mannen in het wild

NPO 1
NPO 1
21:25 uur

Presentator Bert van Leeuwen raakte afgelopen week behoorlijk in opspraak door zijn asociale en roekeloze rijgedrag, dat onderdeel bleek te zijn van een vooropgezette stunt. Desondanks gaat zijn nieuwe programma Mannen in het wild vanavond van start, waarin Van Leeuwen een bijzondere reis naar de bergen van Italië maakt. Dat doet hij niet alleen: zes mannen, die in een midlifecrisis verkeren, gaan met hem mee in de hoop het roer om te kunnen gooien.


Nieuw: Eerste hulp bij festivals

RTL 5
RTL 5
21:30 uur

Ook RTL 5 komt vanavond op de proppen met een nieuw programma: Eerste hulp bij festivals. Hierin krijgen we een exclusief kijkje achter de schermen bij de hulpverlening op grote evenementen. Die hulpverlening is in handen van de Event Medical Service (EMS), die met van alles te maken krijgen: van onschuldige schaafwonden tot hartkloppingen. Ze staan bovendien op allerlei verschillende evenementen: in de eerste aflevering zijn dat Harmony of Hardcore en de Nijmeegse Vierdaagse.


Nieuw: Je had erbij moeten zijn

NPO 1
NPO 1
22:20 uur

Op de late avond is het nog even lachen geblazen op NPO 1, want daar gaat de nieuwe comedyshow Je had erbij moeten zijn van start. Elke week komen er twee BN'ers langs, die een hilarisch verhaal vertellen dat ze echt hebben meegemaakt. Ondertussen proberen een aantal acteurs, onder wie Tim Haars, Rop Verheijen en Anne-Marie Jung, het verhaal uit te beelden. De presentatie is in handen van Martijn Fischer, de eerste gasten zijn Bastiaan Ragas en Richard Groenendijk.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Chantals Pyjama Party, nieuw seizoen S.W.A.T. en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV