Jochem Myjer met voorstelling Adem In, Adem Uit op Nieuwjaarsdag op tv bij SBS6

Jochem Myjer met voorstelling Adem In, Adem Uit op Nieuwjaarsdag op tv bij SBS6
Adem In, Adem Uit gaat brakke kijkers wakker houden

Nieuws :

Jochem Myjer’s theaterprogramma Adem In, Adem Uit is op Nieuwjaarsdag te zien op televisie. De show wordt op 1 januari in de avond uitgezonden bij SBS6, Myjer treedt al vier seizoenen op met Adem In, Adem Uit.

Optreden in Carré
De show is enorm populair sinds hij hiermee voor het eerst in 2016 optrad. Sindsdien heeft de komiek deze voorstelling al meer dan 300 keer gespeeld en zijn er honderdduizenden kaarten verkocht. Op SBS zal een opname te zien zijn van één van zijn optredens in Carré.

Jochem houdt brakke kijkers wakker
Jochem geeft via Instagram zelf de tip om op Oudejaarsavond naar Claudia de Breij en Martijn Koning te kijken. “Oud en nieuw vieren met veel champagne en als je dan de volgende dag brak op de bank ligt, ga ik op SBS6 proberen je wakker te houden.”

Adem In, Adem Uit is 1 januari (Nieuwjaarsdag) om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Daarna kun je Jochem Myjer’s Adem In, Adem Uit terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jochem Myjer met voorstelling Adem In, Adem Uit op Nieuwjaarsdag op tv bij SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier