Seizoen 5 van Inspector Banks vanaf vrijdag op België Eén

Seizoen 5 van Inspector Banks vanaf vrijdag op België Eén
Inspecteur Alan Banks stuit opnieuw op gruwelijke zaken

Kijktip :

De populaire detectiveserie Inspector Banks (of DCI Banks) wordt ook in België uitgezonden. Daar begint op vrijdag 6 augustus het vijfde seizoen, dat te zien is op Eén. Inspecteur Alan Banks stuit op een overleden slachtoffer van een verschrikkelijke aanval, dat is achtergelaten in een bos.

Crimineel
Gelukkig staat Banks er wederom niet alleen voor: hij kan altijd terugvallen op zijn team. Ze zoeken al snel een verband met de zelfmoord van een meisje uit de buurt, die op dezelfde plek plaatsvond. Na identificatie van het slachtoffer ziet Banks een link met de beruchte crimineel Steve Richards. Had die wellicht een hand in de moordpartij?

Nieuwe verdachten
Banks bijt zich helemaal vast in de geschiedenis van Richards, en raakt langzaam maar zeker geobsedeerd door de misdadiger. Het team ontdekt ondertussen een aantal nieuwe verdachten, waardoor Banks het nog wel eens bij het verkeerde eind kan hebben. Banks komt er achter dat Richards' alibi van de avond van de moord vals is, maar dan voltrekt zich een tragische wending.

Het vijfde seizoen van Inspector Banks is vanaf vrijdag 6 september wekelijks om 20.40 uur te zien op België Eén.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Seizoen 5 van Inspector Banks vanaf vrijdag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen