Ik hou van Holland keert vanaf zaterdag terug op de buis

Ik hou van Holland keert vanaf zaterdag terug op de buis
Na drie jaar afwezigheid weer een nieuw seizoen

Kijktip :

Ik hou van Holland was van 2008 tot en met 2016 een enorme kijkcijferhit voor RTL 4. In de best bekeken seizoenen keken er gemiddeld ruim 2,5 miljoen mensen per zaterdagavond naar. Nu keert het programma terug, maar dan op SBS 6. Wordt het opnieuw een hit?

Vertrouwd
Veel aspecten van het programma zijn oud en vertrouwd gebleven. Linda de Mol is uiteraard de presentatrice, en de functie van teamcaptain wordt opnieuw vervuld door Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis. Ze krijgen in elke aflevering steun van drie bekende Nederlanders, waarmee ze een aantal hilarische spellen zullen spelen. Ze gaan voor de winst, maar ze kunnen ervoor zorgen dat het publiek ook met een leuke prijs naar huis gaat.

Spellen
De meeste spellen zijn inmiddels wel bekend bij de trouwe kijkers van Ik hou van Holland. Titels als 'Geen ja, geen nee', 'Raad het lied', 'Het kazenspel' en natuurlijk 'Het verjaardagsspel' zullen ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. 'Het beeldrijmspel' is nieuw: daarin krijgen de teams een bewerkte foto van een BN'er, waar ze zo creatief mogelijk op moeten rijmen. Welk team laat zien het meeste van ons land te weten?

Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 7 september wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ik hou van Holland keert vanaf zaterdag terug op de buis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV