Echt Waar?! is terug van weggeweest en te zien op SBS 6

Echt Waar?! is terug van weggeweest en te zien op SBS 6
Jan Versteegh is nieuwe presentator

Kijktip :

De zaterdagavond wordt het nieuwe paradepaardje van SBS 6. Niet alleen Ik hou van Holland keert morgen (7 september) terug op tv, maar ook Echt Waar?! wordt nieuw leven ingeblazen. Jan Versteegh zal de ongecontroleerde chaos in goede banen proberen te leiden.

Leugen of waarheid?
Het programma draait om het vinden van de waarheid. Comedians Soundos El Ahmadi en Leo Alkemade proberen de bizarste waarheden zo ongeloofwaardig mogelijk over te brengen, en de aannemelijkste leugens als waarheid te verkondigen. Vol passie en overtuiging leggen ze de kandidaten twee verhalen of stellingen voor. Wie vertelt de waarheid?

Spelen voor geld
In elke aflevering vullen honderd kandidaten de studio: tien groepen van tien mensen. Elke groep speelt voor zijn of haar club, vereniging of stichting. Aan de kandidaten de taak om zo lang mogelijk in het spel te blijven, want er wordt uiteindelijk 50.000 euro verdeeld onder de overgebleven deelnemers. Hoe meer mensen van jouw club in het spel, hoe meer geld voor jou en je club!

Echt Waar?! is vanaf zaterdag 7 september wekelijks om 21.20 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Echt Waar?! terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Echt Waar?! is terug van weggeweest en te zien op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen