Yvon Jaspers keert terug met realityprogramma Onze boerderij

Yvon Jaspers keert terug met realityprogramma Onze boerderij
Het écht leven op de boerderij

Kijktip :

Yvon Jaspers heeft zich de afgelopen jaren veel op de boerderij begeven als presentatrice van kijkcijferkanon Boer zoekt vrouw. Daarin wordt soms een sprookjesachtig beeld geschetst van het boerenleven; dat is in Onze boerderij wel anders. Hoe gaat het er echt aan toe op het platteland?

Problemen
Veel boeren krijgen in deze turbulente tijden namelijk te maken met allerlei problemen. Het wordt in Nederland, maar ook in het buitenland steeds lastiger om een boerenbedrijf op de been te houden. Zo krijgt Yvon in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen een heftig telefoontje vanuit Canada: een groot deel van de veestapel van boer Riks is ernstig ziek. Yvon bezoekt hem om te zien wat de impact hiervan is.

Drenthe
Agnes en Albert, die een bedrijf in Drenthe hebben, twijfelden aan het eind van 2018 of ze wel door moesten gaan met hun boerderij. De steeds strengere fosfaatwetgeving maakt het lastig om je brood te verdienen met bijvoorbeeld een melkveebedrijf. Daarmee leek de droom van het koppel uiteen te spatten. Hoe gaat het nu met ze?

Het nieuwe seizoen van Onze boerderij is vanaf zondag 8 september wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Onze boerderij terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Yvon Jaspers keert terug met realityprogramma Onze boerderij of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV