Estland - Nederland live op tv (EK-kwalificatie)

Estland - Nederland live op tv (EK-kwalificatie)
Oranje op weg naar EK 2020

Sport :

Op maandag 9 september speelt het Nederlands elftal uit tegen Estland in de EK-kwalificatie in aanloop naar het EK voetbal in 2020. De wedstrijd is live op NPO 3 en is ook te volgen op deze livestream via Gids.tv.

Duitsland
Afgelopen vrijdag boekte Nederland een mooie zege op Duitsland door in Hamburg met 3-2 te winnen. Het biedt Oranje een goede uitgangspositie voor het vervolg van de kwalificatiereeks, waarin nog duels tegen Estland (2x), Noord-Ierland (2x) en Wit-Rusland op het programma staan.

Estland laatste
Oranje heeft 6 punten uit drie wedstrijden. Estland staat laatste in de groep. Puntloos na vier duels. Afgelopen vrijdag was Wit-Rusland met 2-1 te sterk in Tallinn, waar Oranje maandag op bezoek gaat. Frank Snoeks geeft het commentaar bij de wedstrijd.

Estland - Nederland is maandag 9 september om 20.45 uur live te zien op NPO 3, NOS.nl en Gids.tv. De voorbeschouwing begint om 20.20 uur.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Estland - Nederland live op tv (EK-kwalificatie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen