Wendy van Dijk heeft haatberichten richting Chantal Janzen niet geliked

Wendy van Dijk heeft haatberichten richting Chantal Janzen niet geliked
Talpa verklaart: Twitteraccount Wendy misbruikt

Nieuws :

Wendy van Dijk is niet verantwoordelijk voor de haatberichten richting Chantal Janzen die namens haar op Twitter zijn geliked. Dat heeft Talpa in een officiële verklaring laten weten.

Ophef over rel
Zaterdagavond ontstond ophef nadat er een aantal hatelijke berichten richting Chantal door Wendy leuk werden gevonden op Twitter. “Ik was verbijsterd, dit zou ik zelf natuurlijk nooit doen. Er is onmiddellijk actie ondernomen en alle wachtwoorden zijn zo snel mogelijk veranderd”, laat Wendy weten.

'Wendy betreurt het'
Er is volgens Talpa contact geweest met Chantal om haar uitleg te geven. “Wendy betreurt het ten zeerste dat de indruk ontstaan zou kunnen zijn dat zij dit soort haatberichten zou liken.”

Haatberichten tijdens Dancing With The Stars
Er werden tijdens Dancing With The Stars via Twitter verschillende negatieve berichten de wereld in geslingerd. Bijvoorbeeld over de slechte presentatie van Chantal en ook haar uiterlijk werd bekritiseerd en onder meer een ‘slechte facelift’ genoemd. Deze berichten leken te worden gesteund door Wendy, al blijkt het nu dus om een derde persoon te gaan.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wendy van Dijk heeft haatberichten richting Chantal Janzen niet geliked of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV