Spectaculaire familieshow The Masked Singer vanaf 27 september op RTL 4

Spectaculaire familieshow The Masked Singer vanaf 27 september op RTL 4
Internationale hitserie komt naar Nederland

Nieuws :

Twaalf bekende Nederlanders gaan de uitdaging aan in de nieuwe entertainmentshow The Masked Singer. Zij zullen zich vermommen in een extravagante outfit, waarna ze zingend de strijd met elkaar aan zullen gaan. Wie zit er achter het masker?

Internationaal succes
The Masked Singer komt niet helemaal uit de koker van RTL zelf: het programma is een internationaal succes en was al te zien in landen als Duitsland en de Verenigde Staten. In elke versie is de opdracht hetzelfde: het jurypanel en het publiek zullen moeten proberen te onmaskeren wie er in het prachtige kostuum schuil gaat. Dat kan iedereen zijn: van bekende zangers of zangeressen tot acteurs, presentatoren of sporters.

Punten
De twee panels bestaan uit Carlo Boszhard en Loretta Schrijver en Gerard Joling en Buddy Vedder. Zij willen niet alleen de BN'er achterhalen, maar kunnen ook punten verdienen met hun speculaties. Het achterhalen kan op veel manieren: er komen hints voorbij, het panel mag vragen stellen en ze zullen proberen de stem van de BN'er te herkennen tijdens het optreden. Het publiek stemt elke week een kandidaat weg op basis van het optreden. De presentatie is in handen van Ruben Nicolai.

The Masked Singer is vanaf vrijdag 27 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire familieshow The Masked Singer vanaf 27 september op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV