Steenrijk, straatarm vanaf dinsdag weer te zien op SBS 6

Steenrijk, straatarm vanaf dinsdag weer te zien op SBS 6
Levens voor een week omgegooid

Kijktip :

Het SBS 6 van John de Mol blijft maar strooien met nieuwe of terugkerende programma's. In de afgelopen twee weken zagen we een stortvloed aan premières, en morgen (dinsdag 10 september) keert er opnieuw een programma terug op de buis: Steenrijk, straatarm.

Verschillen
We kunnen wel denken dat Nederland een welvarend land is, maar de verschillen in inkomen zijn nog altijd erg groot. In Steenrijk, straatarm zullen een rijk gezin en een arm gezin een week met elkaar ruilen. Daarmee worden hun levens op de kop gegooid: opeens hebben ze een ander huis, budget en dagelijks leven. Een behoorlijke cultuurshock.

Experiment
Het is een sociaal experiment dat antwoord zoekt op die aloude vraag: maakt geld echt gelukkig? De gezinnen komen er pas achter als ze een week lang een compleet ander leven hebben geleid. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wisselen de families Neve en Kant met elkaar. Hoe zal de familie Neve omgaan met het 'back to basics'-leven? En hoe reageert de familie Kant op het enorme onderkomen in het chique Sas van Gent?

Het nieuwe seizoen van Steenrijk, straatarm is vanaf dinsdag 10 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk, straatarm vanaf dinsdag weer te zien op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV