RTL gaat met Frits Wester in gesprek over bizar tv-optreden

RTL gaat met Frits Wester in gesprek over bizar tv-optreden
Was de politiek commentator dronken of gewoon moe?

Nieuws :

Gisteravond ontstond er ophef toen kijkers een bizar tv-optreden van Frits Wester in RTL Nieuws zagen. De politiek commentator was net aangekomen in Italië toen hij voor de camera's verscheen om te praten over de politieke bemoeienis met de zaak-Geert Wilders.

Dronken
Wester kwam totaal niet uit zijn woorden en was regelmatig onverstaanbaar. Dat leidde tot hevige speculaties bij veel kijkers, die zich afvroegen of de verslaggever te diep in het glaasje had gekeken en te dronken was om voor de camera te komen. Zelf beweert Wester dat hij gewoon erg moe was na een vermoeiende reis met vertraging.

Gesprek
Wester vertelde vandaag tegen RTL Boulevard dat hij kort voor zijn tv-optreden even had geslapen en dat hij meteen nadat hij weer wakker was voor de camera moest gaan staan. Dat was volgens hem de oorzaak van zijn warrige verhaal. RTL zelf heeft aangegeven dat het optreden van Wester "niet was zoals wij gewend zijn. We gaan daarover met Frits in gesprek."

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL gaat met Frits Wester in gesprek over bizar tv-optreden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV