Netflix serie-recensie: in The Spy is Sacha Baron Cohen spion met levensgevaarlijke missie

Netflix serie-recensie: in The Spy is Sacha Baron Cohen spion met levensgevaarlijke missie
Waargebeurd verhaal van de makers van Homeland

Kijktip :

Vanaf afgelopen vrijdag is de nieuwe miniserie The Spy te zien op Netflix. Eigenlijk kennen we acteur Sacha Baron Cohen vooral van bizarre, maar zeer grappige rollen in films zoals Ali G, Brüno of Borat. Maar deze keer wordt het ernstig serieus in een opzienbarende, ontroerende en ijzersterke miniserie. Lees hier de Netflix serie-recensie van de miniserie The Spy.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Maatpak, morsecode en veel geheimen
The Spy is gebaseerd op het waargebeurde en spannende verhaal van de Israëlische meesterspion Eli Cohen. In de jaren 60 weet hij in de Syrische high society te infiltreren en zich omhoog te werken tot de hoogste politieke rangen. Geleidelijk aan krijgt hij echter voor zijn familie meer en meer moeite om zijn dubbelleven geheim te houden.

De cast in de serie The Spy

Beoordeling van Gids.tv
Het is verfrissend om de Britse komiek en acteur Sacha Baron Cohen nu eens in een zeer intense en indrukwekkende rol als Mossad-agent te zien. Doordat het verhaal waargebeurd is wil je blijven kijken hoe dit afloopt. En mede door de oogverblindende cinematografie brengt deze serie pure kwaliteit naar de streamingdienst. Er is met een grijs filter gefilmd, gemixt met warme kleuren geeft dit kille maar ook sfeervolle beelden aan deze serie. Een opzienbarend stukje geschiedenis met een ijzersterke rol voor Cohen. Ook leef je intens mee met de rol van zijn prachtige vrouw Hadar Ratzon Rotem. Een waanzinnige serie waar Netflix absoluut punten mee scoort. Indrukwekkend en erg sterk.

Cast
Naast Sacha Baron Cohen (Bruno) zijn ook Hadar Ratzon Rotem (Homeland) zijn ook Noah Emmerich (The Americans) en Alona Tal (Broken City) te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Gideon Raff (Homeland).

The Spy is vanaf 6 september 2019 op Netflix te zien. Deze miniserie bestaat uit zes aflevering van ongeveer 50 minuten.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Netflix serie-recensie: in The Spy is Sacha Baron Cohen spion met levensgevaarlijke missie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV