Vanavond op tv: Aart Staartjes in Sterren op het doek, start Niets liever dan een kind en meer

Vanavond op tv: Aart Staartjes in Sterren op het doek, start Niets liever dan een kind en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 10 september

Kijktip :

Vanavond komen SBS 6 opnieuw met twee 'nieuwe' programma's: Steenrijk, straatarm keert terug op tv en Niets liever dan een kind gaat van start. Maar er is natuurlijk meer. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 10 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Sterren op het doek: Aart Staartjes

NPO 2
NPO 2
20:30 uur

In de tweede aflevering van Sterren op het doek is tv-legende Aart Staartjes te gast. De acteur, vooral bekend van zijn rollen in programma's als De film van Ome Willem en Sesamstraat, gaat openhartig in gesprek met presentator Özcan Akyol. Ondertussen wordt hij geschilderd door drie kunstenaars. Aa het eind kiest Staartjes één portret uit dat hij meeneemt naar huis, de andere twee werken worden geveild voor een goed doel.


Terug: Steenrijk, straatarm

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

Op SBS 6 begint het realityprogramma Steenrijk, straatarm aan een nieuw seizoen. Aan de formule is niets veranderd: een gezin in de slappe was en een familie die de centen bij elkaar moet schrapen ruilen voor een week van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld echt gelukkig? In de eerste aflevering maken we kennis met de welvarende familie Neve en het arme gezin Kant.


Terug: Louis Theroux: Surviving America's Most Hated Family

Canvas
Canvas
21:20 uur

Louis Theroux keert terug naar de extreem controversiële Westboro Baptist Church. In de documentaire Surviving America's Most Hated Family onderzoekt hij wat voor de effect de dood van stichter, boegbeeld en predikant Fred Phelps heeft op de leden en ex-leden. De Westboro Baptist Church is één van de meest beruchte haatgroeperingen van de Verenigde Staten. Zo zien ze homoseksualiteit als een doodzonde.


Nieuw: Niets liever dan een kind

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

Ook nieuw op SBS vanavond: het realityprogramma Niets liever dan een kind. Presentatrice Leonie ter Braak volgt hierin mensen met een vurige kinderwens, die op de één of andere manier maar niet in vervulling gaat. Zo ontmoet ze een stel dat moet uitwijken naar vruchtbaarheidskliniek in Duitsland en een single die op zoek is naar een spermadonor. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: ze hebben alles over voor het krijgen van een kind.


De Rijdende Rechter: dreigen met slijptol

NPO 1
NPO 1
22:20 uur

Vanavond is ook De Rijdende Rechter weer gewoon te zien op NPO 1. Dit keer reizen rechter John Reid en presentatrice Jetske van den Elsen af naar het Brabantse Deurne. Daar ontmoeten ze meneer Mestrom, die al jarenlang via de achteringang het terrein van Natuur Hobby Park Deurne betreedt om zijn tuintje te onderhouden. Nu is er echter een kettingslot op het hek bij de achteringang geplaatst. Door gezondheidsredenen is het moeilijk voor meneer Mestrom om helemaal om te lopen. Hij wil met een slijptol het slot doorslijpen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Aart Staartjes in Sterren op het doek, start Niets liever dan een kind en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen