Dramaserie The Hot Zone gaat van start op National Geographic

Dramaserie The Hot Zone gaat van start op National Geographic
Ebola breekt uit in de Verenigde Staten

Kijktip :

Vanaf donderdag 12 september is de spannende dramaserie The Hot Zone drie weken met een dubbele aflevering te zien op National Geographic. In de serie wordt het huiveringwekkende verhaal van de eerste ebola-uitbraak op Amerikaans grondgebied verteld.

Mysterieuze ziekte
De serie begint met een angstaanjagende terugblik naar de jaren tachtig, als een nietsvermoedende dokter een mysterieuze ziekte onderzoekt in Kenia. De patiënt vertoond een onbekend ziektebeeld, dat negen jaar later weer opduikt in de Verenigde Staten, waar een apenkolonie in een wetenschappelijk instituut dezelfde ziekte oploopt.

Strijd
Nancy Jaax (gespeeld door Julianna Margulies) vermoedt dat er iets veel ernstigers aan de hand is dan een gewone infectie en besluit de strijd aan te gaan met het dodelijke virus en het cynisme van haar collega's. Daarin staat ze gelukkig niet alleen: ze krijgt hulp van haar man, Jerry Jaax (Noah Emmerich) en haar mentor, dokter Wade Carter (Liam Cunningham).

De serie The Hot Zone is vanaf donderdag 12 september drie donderdagen met een dubbele aflevering om 21.00 uur te zien op National Geographic.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dramaserie The Hot Zone gaat van start op National Geographic of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen