Nieuw seizoen Bed & Breakfast gaat vrijdag van start op NPO 1

Nieuw seizoen Bed & Breakfast gaat vrijdag van start op NPO 1
B&B-houders testen elkaars onderkomen

Kijktip :

Omroep MAX keert vanaf vrijdag terug met één van de grote kijkcijferhits van de omroep: Bed & Breakfast. Opnieuw zullen een aantal B&B-houders elkaars onderneming aan een kritische blik onderwerpen: welke bed & breakfast is het best?

Groningen en Friesland
De eerste aflevering van het nieuwe seizoen brengt de B&B-houders naar het hoge noorden, namelijk de provincies Groningen en Friesland. Daar verblijven ze bij Anne-Klare en Ardi, die gedurende vier jaar zelf hun onderneming verbouwden. Ondertussen kregen ze ook nog drie kinderen: genoeg te doen dus. Het stel gaat met hun gasten sloeproeien in het Friese water.

Van landgoed tot torentje
Er staan echter nog twee adressen op de planning. Ria en Mike hebben een b&b op een heus landgoed in Groningen, waar ook driehonderd schapen vertoeven. De gasten zijn getuige van de geboorte van een aantal lammetjes. Ook de laatste logeerpartij is bijzonder, want Derk en Marline bezitten een torentje, middenin de Groningse weilanden. In de stad beklimmen ze met hun gasten de Martinitoren en houden ze een bierproeverij.

Het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast is vanaf vrijdag 13 september wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Bed & Breakfast gaat vrijdag van start op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen