Disney Plus nu gratis te proberen in Nederland

Disney Plus nu gratis te proberen in Nederland
Vrije toegang Disneyfilms geldt tot 12 november

Nieuws :

Het is al langer bekend dat Disney Plus met een eigen streamingdienst komt. Maar er is onverwacht nog meer goed nieuws, want vanaf nu is Disney Plus tijdelijk in Nederland gratis uit te proberen. Dat heeft Disney laten weten via hun website.

Lees hier wat het filmaanbod en het serie-aanbod van Disney Plus is.

Gratis tot 12 november
De gloednieuwe videodienst is nu al te gebruiken in ons land, en daar hoef je tijdelijk niets voor te betalen. Eerder liet Disney weten dat het platform pas in november gelanceerd zou worden. De gratis toegang geldt echter tot 12 november. Vanaf dan betaal je 6,99 euro per maand voor een abonnement.

Van Star Wars tot De Kleine Zeemeermin
Via Disney Plus krijg je toegang tot films en series van onder meer Disney, Marvel en National Geographic. Je kunt hier de Star Wars-films bekijken, maar ook bijvoorbeeld Disney-klassiekers zoals De Kleine Zeemeermin en Bambi. Disney Plus is beschikbaar op allerlei manieren, zoals via de Android telefoon, tablet en tv, iPhone, iPad, Chromecast, Apple TV, Xbox 1 of Playstation 4. Via de app zijn series en films ook te downloaden. Lees hier hoe je Disney+ werkt en te downloaden is.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Disney Plus nu gratis te proberen in Nederland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier