Sfeervolle misdaadserie Trapped te zien op Canvas

Sfeervolle misdaadserie Trapped te zien op Canvas
De mooie omgeving verbergt duistere zaken

Kijktip :

Vanaf vrijdag 13 september is de sfeervolle misdaadserie Trapped te zien op Canvas. Een opvallend aspect van de serie is dat hij uit IJsland afkomstig is, een land dat garant staat voor schitterende beelden. Ondertussen is het echter behoorlijk grimmig op het eiland...

Verminkt lijk
De serie begint onheilspellend, als er een verminkt lijk aanspoelt in de haven van het dorpje Seydisfjördur. Kan de identiteit van het lijk nog achterhaald worden? En wie heeft deze persoon vermoord? Vlak na de lugubere vondst steekt een hevige sneeuwstorm de kop op, waardoor het werk voor de politie alleen maar moeilijker wordt.

Moordenaar
Het dorpje raakt compleet geïsoleerd: niemand kan er nog in - of uit. Zou het kunnen dat de moordenaar zich onder de bevolking van het dorpje begeeft? Politie-inspecteur Andri (gespeeld door Ólafur Darri Ólafsson) heeft een heel ander vermoeden: de moordenaar verbergt zich aan boord van een aangemeerde veerboot. Hij gebiedt alle passagiers op de boot te blijven.

De IJslandse misdaadserie Trapped is vanaf vrijdag 13 september wekelijks rond 23.45 uur te zien op Canvas.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sfeervolle misdaadserie Trapped te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen