Beste Zangers-sensatie Floor Jansen krijgt zaterdag eigen eerbetoon

Beste Zangers-sensatie Floor Jansen krijgt zaterdag eigen eerbetoon
Zangeres van Nightwish is openbaring van het seizoen

Kijktip :

Fans wisten het al langer, maar sinds de start van het nieuwste seizoen van Beste Zangers ziet heel Nederland het: Floor Jansen is op dit moment misschien wel de beste zangeres van ons land. In de uitzending van deze zaterdag krijgt ze haar eigen eerbetoon.

Symfonische metal
Jansen begeeft zich in een heel ander genre dan haar collega's. Ze is sinds 2012 de leadzangeres van de Finse band Nightwish, die wereldberoemd is met hun symfonische metal-muziek. Niet bepaald een mainstream-genre, maar wel één met een fanatieke aanhang van over de hele wereld. De afgelopen weken heeft Jansen de kans gekregen om zich te presenteren aan het Nederlandse publiek, en daar is ze met vlag en wimpel in geslaagd.

Uitdaging
Het zal voor haar collega's in Beste Zangers een hele uitdaging worden om de nummers van Jansen te coveren, maar zonder uitzondering zullen ze zich er aan wagen. Zo weet Emma Heesters haar te ontroeren met haar versie van 'Strong (After Forever)' en zingt Samantha Steenwijk een heel bijzonder nummer. Er is namelijk een Nederlandse vertaling gemaakt van 'Our Decades in the Sun': 'Jij zit voor altijd in mij'.

De aflevering van Beste Zangers over Floor Jansen is op zaterdag 14 september om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers-sensatie Floor Jansen krijgt zaterdag eigen eerbetoon of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV