Vandaag o.a. Feyenoord in de Champions League

Vandaag o.a. Feyenoord in de Champions League
Belangrijkste livesport van de dag

Sport

GiDS.tv zet elke dag op een rij welke sport er op tv of via online streaming te zien is. Bekijk het overzicht van de belangrijkste sportverslagen van de dag.

Om 20:00 uur voorbeschouwing en vanaf 20:45 uur live verslag van de wedstrijd Manchester City - Feyenoord op Veronica en Ziggo Sport Voetbal. Op Ziggo Sport Select wordt een schakeluitzending uitgezonden met de hoogtepunten van alle duels. Vanaf 22:35 uur zijn de samenvattingen te zien op Veronica.

's Middags spelen de jeugdteams van Ajax en Feyenoord onder 19 in de UEFA Youth League. Ajax - Legia Warschau is om 16:00 uur te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Manchester City - Feyenoord is vanaf 15:45 uur te zien op Ziggo Sport Voetbal.

  • Snooker: Home Nations Series in Belfast (Noord-Ierland)

Live verslag van de tweede dag van de Northern Ireland Open op Eurosport 1. De middagsessie is tussen 14:00 en 18:00 uur te zien, de avondsessie tussen 20:00 en 00:00 uur.

Tags: Champions League, voetbal, sport, ajax, feyenoord, manchester city, legia warschau, uefa, veronica, snooker, eurosport, UEFA Youth League, ziggo sport

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »