Hoe werkt Disney Plus?

Hoe werkt Disney Plus?
Disney-platform twee maanden gratis in Nederland

Kijktip :

De links naar de apps en website waar je Disney+ kunt kijken staan onderin dit artikel

Disney Plus kan onverwacht nu al worden getest in Nederland, dat heeft Disney vandaag bekendgemaakt. Je kunt nu alvast gratis een account aanmaken om veel Disney-content te bekijken, maar hoe werkt het eigenlijk precies? En waar kun je de apps downloaden? En is het gratis?

Lees hier wat het filmaanbod en het serie-aanbod van Disney Plus is.

Tot 12 november gratis!
Ja, je leest het goed: het is gratis (of eigenlijk 1 cent). Ten eerste is het goed om te weten dat het niet gratis blijft, de testperiode geldt maar tot 12 november. Je kunt nu een account aanmaken via de Disney Plus-website of apps (links staan onderin) voor een exclusieve gratis proefperiode. Vanaf 12 november betaal je maandelijks 6,99 euro voor een abonnement of 69,99 euro per jaar. Vanaf die datum begint de streamingdienst pas officieel met uitzenden.

Hoe kun je Disney Plus ontvangen?
Je kunt Disney Plus op verschillende manieren ontvangen en bekijken. De app is te downloaden voor bijvoorbeeld de iPhone of iPad. Maar de video’s van Disney Plus zijn ook te bekijken via de Android telefoon, tablet en tv, Chromecast, Apple TV, Xbox 1 of Playstation 4. Er zijn ook series en films te downloaden en er worden (nog) geen reclames uitgezonden. Momenteel is er een grote selectie te vinden van Disney-films en -series die later ook op Disney Plus te vinden zullen zijn.

Nederland is de eerste
Nederland is het eerste land dat alvast toegang krijgt tot een deel van de content van Disney. 12 November wordt het platform pas officieel gelanceerd, dan komt het ook beschikbaar in landen als Canada en de Verenigde Staten. Disney Plus, dat de grote concurrent moet worden van Netflix, bevat naast Disney ook films en series van Pixar, National Geographic, Marvel en Star Wars. Na verloop van tijd wordt het aanbod van het nieuwe platform steeds meer uitgebreid.

Apps en website Dinsey+


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hoe werkt Disney Plus? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier