Schitterende dramafilm What's Eating Gilbert Grape vanavond te zien op België Eén

Schitterende dramafilm What's Eating Gilbert Grape vanavond te zien op België Eén
Johnny Depp en jonge Leonardo DiCaprio in topvorm

Kijktip :

Vanavond (zaterdag 14 september) is er op België Eén een schitterende, ontroerende dramafilm te zien: What's Eating Gilbert Grape. Een prachtig verhaal over opgroeien, familieliefde en verlies. Johnny Depp en vooral Leonardo DiCaprio stelen de show.

Het verhaal
Gilbert Grape (gespeeld door Depp) woont in het kleine, fictieve plaatsje Endora, waar feitelijk helemaal niets gebeurt. Hij heeft één belangrijke taak in het leven: zorgen voor zijn verstandelijk gehandicapte broertje Arnie (DiCaprio). Als de mooie Becky (Juliette Lewis) samen met haar oma door Endora trekt, gaan de interesses van Gilbert opeens uit naar hele andere dingen. Zijn privéleven blijft ondertussen echter om aandacht schreeuwen.

Ontroerend
Regisseur Lasse Hallström (The Cider House Rules, Hachi) weet hoe je een ontroerend verhaal moet vertellen, en dat is hem zelden beter gelukt dan met What's Eating Gilbert Grape. De film schetst een prachtig beeld van het gezinsleven in een slaperig Amerikaans plaatsje, en dankzij de fraaie muziek, de mooie beelden en vooral het sublieme acteerwerk van Johnny Depp, Leonardo DiCaprio en Juliette Lewis zul je deze film niet snel vergeten.

De film What's Eating Gilbert Grape (1993) wordt beoordeeld met een 7,8 op IMDb en is op zaterdag 14 september om 21.10 uur te zien op België Eén.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schitterende dramafilm What's Eating Gilbert Grape vanavond te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV