Laatste aflevering Grenslanders zondag te zien op NPO 3

Laatste aflevering Grenslanders zondag te zien op NPO 3
Nederlands-Vlaamse thrillerserie bereikt climax

Kijktip :

De Nederlands-Vlaamse thrillerserie Grenslanders kon de afgelopen weken rekenen op zeer degelijke kijkcijfers. Op zondag 15 september sluit de serie af. In de laatste aflevering bereikt Grenslanders de climax: wat is er precies gebeurd?

Schietpartij
We zullen eindelijk te weten komen wat er precies is gebeurd tijdens de schietpartij op het spookscheepje langs de Westerschelde, dat in de eerste aflevering werd ontdekt. Ook over de andere verhaallijnen wordt langzaam maar zeker steeds meer duidelijk: zo blijkt dat Sister Li het interne conflict tussen de Lorrendraaiers bewust heeft aangewakkerd.

Vrezen voor leven
Daarnaast blijkt dat de komst van Tara naar het Grensland, het gebied langs de Nederlandse en Vlaamse grens, verre van toevallig was. Eén voor één vallen alle puzzelstukjes op hun plek en lijkt er eindelijk een einde te komen aan de slepende zaak. Ondertussen heeft Bert echter wel wat anders aan zijn hoofd: hij komt opnieuw in een levensbedreigende situatie terecht en moet vrezen voor zijn leven.

De laatste aflevering van Grenslanders is op zondag 15 september om 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Grenslanders terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Grenslanders zondag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV