Vanavond op tv: Start vierde seizoen Flikken Rotterdam en Bed and Breakfast

Vanavond op tv: Start vierde seizoen Flikken Rotterdam en Bed and Breakfast
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 13 september

Kijktip :

Vanavond zijn er opnieuw veel terugkerende programma's. Naast de start van het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam (die alweer aan haar vierde seizoen start) komt ook het populaire programma Bed and Breakfast terug. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 13 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: EK volleybal mannen: Nederland - Montenegro

NPO 3
NPO 3
19:25 uur

Het Europees kampioenschap volleybal voor mannen start vanavond. Het toernooi wordt georganiseerd in België, Frankrijk, Nederland en Slovenië. Vanavond is de wedstrijd Nederland - Montenegro vanaf 20.00 uur te zien.


Nieuw: Flikken Rotterdam seizoen 4

NPO 1
NPO 1
20:35 uur

Vanavond start het vierde seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam. De rechercheurs en officier van justitie krijgen onder andere te maken met bloedige overvallen, illegale handel in groot wild en corruptie binnen het OM. In het vierde seizoen krijgt Flikken Rotterdam er een rechercheur bij: Robin Garcia, bij kijkers bekend onder haar undercovernaam Charlie Oostzaan, hoort nu bij het vaste team.


Nederland tussen de oorlogen: de 'gezonde mens'

NPO 2
NPO 2
21:05 uur

De derde aflevering van deze zesdelige historische docureeks Nederland Tussen de Oorlogen over het turbulente leven in de jaren 20 en de toenemende angst voor ontsporing in de jaren 30 van Nederland. In het begin van de 20ste eeuw leven de arbeiders in erbarmelijke omstandigheden: aan stinkende grachten en in krotwoningen. Het idee groeit dat daar iets aan gedaan moet worden. Dus verrijzen er tuindorpen met fatsoenlijke huizen en dubbele tuinen.


Terug: Bed & Breakfast

LINK: /tv-gids/uitzending/bed-breakfast/1641121

NPO 1
NPO 1
21:25 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Bed & Breakfast. De komende vier weken testen b&b-houders weer elkaars onderneming. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt er gelogeerd in het noorden. De b&b-houders reizen af naar Groningen en Friesland.


Nieuw: Trapped

Canvas
Canvas
23:45 uur

In de IJslandse misdaadserie Trapped spoelt een verminkt lijk aan in de haven van het dorpje Seydisfjördur. Wanneer diezelfde dag een hevige sneeuwstorm aan land komt, mag niemand het dorp nog in of uit - ook de moordenaar niet. De tien afleveringen worden de komende vrijdagen rond 23:45 uur uitgezonden op de Vlaamse zender Canvas.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Start vierde seizoen Flikken Rotterdam en Bed and Breakfast of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV