Albert Verlinde vanavond op bezoek bij talkshow Beau

Albert Verlinde vanavond op bezoek bij talkshow Beau
Ook Trijntje Oosterhuis te gast bij Beau van Erven Dorens

Kijktip :

Er neemt vanavond een bijzondere gast plaats aan de desk bij Beau, namelijk Albert Verlinde. De roddelkoning en Beau van Erven Dorens werkten jarenlang samen in RTL Boulevard en vanavond kletsen ze bij in Beau.

Hereniging Albert en Beau
Verlinde komt langs om te vertellen over het nieuwe theaterseizoen. De producent verklapt welke musicals je absoluut niet mag missen dit seizoen. Eerder gingen nog geruchten dat Beau en Albert weer de handen ineen zouden slaan voor de talkshow, wellicht komt dit vanavond nog ter sprake.

Ook Trijntje Oosterhuis te gast
Ook Trijntje Oosterhuis komt voorbij om te praten over haar nieuwe theatertour waarin ze terugkijkt op haar muzikale carrière. Verder schuift de 25-jarige Sterrin Smalbrugge aan, die cum laude is afgestudeerd als herpetologe, oftewel reptielendeskundige.

De talkshow Beau is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Albert Verlinde vanavond op bezoek bij talkshow Beau of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV