Film Update: Suicide Squad 2, immense succes Joker en waslijst aan MCU-geruchten

Film Update: Suicide Squad 2, immense succes Joker en waslijst aan MCU-geruchten
Wekelijks portie filmnieuws op Gids.tv

Film :

In de wondere wereld van film gebeurt er elke week heel veel. Op Gids.tv praten we je elke zondag bij over het laatste filmnieuws en Hollywoodgeruchten!


Waslijst aan Marvel-geruchten!
Op Reddit en 4Chan zijn verschillende geruchten rond de nieuwe Marvel-films. Die komen uit doorgaans betrouwbare bronnen. Een overzicht:

  • Black Widow zou Ray Winstone en Isabela Moner hebben gecast in de rollen van de vader van Natasha en een jonge KGB'er die getraind wordt door Red Guardian (David Harbour).
  • The Eternals, die in november 2020 verschijnt, zal draaien om de relatie tussen Black Knight (Kit Harington) en Sersi (Gemma Chan). Verder zouden ook Adam Scott en Brendan Gleeson zijn gecast als Eros en Zuras.
  • Shang Chi zou zich afspelen in de korte periode tussen het einde van Infinity War en het begin van Endgame. Verder dan het bestaan van The Ten Rings heeft de film weinig connectie met de MCU. Steven Yuen, Kelly Marie Tran, BD Wong, Jamie Chung en Donnie Yen zijn in gesprek voor rollen.
  • David Tennant, die eerder de superschurk Purple Man in de Marvel Netflix serie Jessica Jones speelde, zou gecast zijn in de rol van Nightmare in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Daarnaast keren Quicksilver en The Ancient One terug.
  • 95% van Thor: Love and Thunder speelt zich af in de ruimte. Peter Dinklage zou terugkeren als Eitri en ook Star Lord/Peter Quill zal te zien zijn. Ook zou Taika Waititi het hebben gemunt op Ryan Gosling en Finn Wolfhard.
  • Black Panther 2 zou het verhaal vertellen over de leider van Atlantis, Namor, die Wakanda wil overnemen. Michael B. Jordan zou terugkeren in een kleine rol.
  • In de langverwachte derde Guardians of the Galaxy film zal de rol van Adam Warlock ingevuld worden door Lucas Till, Dacre Montgomery of Zac Efron. Mark Hamill is te zien als The High Evolutionary.
  • De eerste Fantastic Four film in het MCU zal in februari van 2022 te zien zijn.

Suicide Squad brengt update over cast
James Gunn maakte deze week de volledige cast van de nieuwe Suicide Squad film bekend. Of de film een direct vervolg of een reboot wordt is nog niet bekend, al lijkt dat laatste het meest waarschijnlijk. De meest interessante namen in het lijstje zijn John Cena, Nathan Fillion, Taika Waititi, Idris Elba en Michael Rooker. Verder keren Margot Robbie (Harley Quinn), Viola Davis (Amanda Waller), Jai Courtney (Captain Boomerang) en Joel Kinnaman (Rick Flag) terug.


Waarom gaat Joker meedoen voor de Oscars?
Vorig jaar werd (enigszins verrassend) Black Panther genomineerd voor een Oscar voor Beste Film. Hiermee werd het de eerste superheldenfilm ooit die werd genomineerd. Nu lijkt er met de DC-film Joker een directe opvolger te zijn. De film van Todd Phillips werd met open armen ontvangen door het publiek in Venetië, waar de film in premiere ging. Verwacht wordt dat Joker gaat openen met een bedrag van 76 tot 88 miljoen dollar.


Kort nieuwsActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV