Documentaire Leaving Neverland wint Emmy Award

Documentaire Leaving Neverland wint Emmy Award
Creative Arts Emmy Awards dit weekend uitgereikt

Nieuws :

Leaving Neverland heeft een Emmy Award in de wacht gesleept voor beste documentaire. In de spraakmakende vier uur durende docu vertellen Wade Robson en James Safechuck hun verhaal over hoe ze slachtoffer waren van seksueel misbruik van superster Michael Jackson.

Anthony Bourdain wint prijs postuum
Leaving Neverland maakte in totaal kans op vijf prijzen, maar pakte alleen de tv-prijs voor beste documentaire. RuPaul's Drag Race, Queer Eye en Saturday Night Live wisten wel meerdere awards in de wacht te spelen. Anthony Bourdain Parts Unknown viel ook in de prijzen, de inmiddels overleden chef-kok won de prijs postuum. De documentaire Free Solo was de grote winnaar met zeven gewonnen beeldjes.

Carice van Houten in de race voor Emmy
Tot nu toe werden de Creative Arts Emmy Awards in voornamelijk kleinere en technische categorieën uitgereikt, zondag volgt de tweede ronde. De uitreiking van de 71ste Primetime Emmy Awards vindt plaats op 22 september 2019, dan maakt onder anderen Carice van Houten kans op een Emmy Award voor haar rol in Game Of Thrones.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Leaving Neverland wint Emmy Award of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV