Nieuwe films op Videoland in september 2019

Nieuwe films op Videoland in september 2019
Met Tomb Raider, Baantjer: het Begin, Kidnap en meer

Kijktip :

Streamingdienst Videoland heeft in september weer een flink aantal nieuwe films toegevoegd aan hun filmbibliotheek. Vanaf 15 september is bijvoorbeeld de avonturenfilm Tomb Raider te zien. Dus borsten vooruit, pijl en boog klaar en schieten maar! Bekijk hier de 5 belangrijkste films van de maand september op videoland.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. Tomb Raider (2018, IMDb ★ 6,3)
Vanaf nu is de vrij nieuwe avonturenfilm Tomb Raider te zien op Videoland. Getalenteerde actice Alicia Vikander als Lara Croft is een verfrissende en sportieve keuze. Ze springt, kreunt, gooit, vecht, vlucht en ontwijkt de talloze vijanden in dit nieuwe avontuur. Lees hier de uitgebreide filmrecensie op Gids.tv en bekijk hier waar je de film Tomb Raider nog meer kunt kijken.

2. Kleine IJstijd (2017, IMDb ★ 6,6)
Deze drama- en lieve film volgt een groep vrienden die bij elkaar komen om de urn met de as van hun held en vriend te begraven. De samenkomst verloopt echter anders dan verwacht. Er komen zaken aan het licht die de vriendschap danig op de proef stellen. Met actice Monic Hendrickx (Penoza) in de hoofdrol. Bekijk hier waar je de film Kleine IJstijd nog meer kunt streamen.

3. Baantjer: Het Begin (2019, IMDb ★ 6,9)
De klap op de vuurpijl is toch wel deze splinternieuwe Nederlandse productie op Videoland. De titel zegt het al: het ontstaan van bekenste Amsterdamse rechercheur De Cock. In de jaren '90 met Piet Römer en Victor Reinier, nu met Waldemar Torenstra en Tygo Gernandt. Lees hier de filmrecensie van deze film. Lees hier waar je Baantjer: Het Begin nog meer kunt kijken.

4. Kidnap (2017, IMDb ★ 5,9)
De grootste nachtmerrie voor een moeder wordt in deze thriller werkelijkheid. Niemand minder dan actrice Halle Berry verliest in een seconde haar zoontje even uit het oog. Wat volgt is een zenuwslopende achtervolging met een hysterische moeder in grote paniek. Als je deze paniek en zeer heftig acterende Berry kan verdragen zie je een best aardige film. Lees hier waar je de film Kidnap nog meer kunt streamen.

5. Catacombe (2018, IMDb ★ 5,5)
Voetballiefhebbers opgelet! Ex-Opposite Willem de Bruin maakt in deze speelfilm zijn debuut als profvoetballer Jermaine Slagter. Hij heeft te maken met ernstige gokschulden, matchfixing en een kapotte relatie. Niet een hele sterke film maar liefhebbers van zeldzame voetbalfilms kijken misschien toch naar leuke film. Lees hier de filmrecensie van deze film op Gids.tv. Lees hier waar je deze film Catacombe nog meer kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe films op Videoland in september 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV