Vloggende Hollanders vanaf januari na Utopia te zien

Vloggende Hollanders vanaf januari na Utopia te zien
SBS start met nieuwe realityshow

Nieuws

Vanaf 1 januari start SBS 6 met een nieuwe dagelijkse realityshow De Vloggende Hollanders. De titel dekt de lading van de show: je krijgt een kijkje in het leven van (on)bekende Nederlanders, die laten zien wat hen op dat moment bezighoudt. De zender maakte gisteren bekend dat de show direct ná Utopia wordt uitgezonden.

Vanaf januari 2018 is Utopia een half uur langer op tv te zien. Na Utopia start dan om 20:00 uur De Vloggende Hollanders, dat waarschijnlijk een langdurig project gaat worden. Als je het leuk lijkt om Nederland een kijkje te geven in je leven, kun je je hier opgeven voor het programma.

Er komen in ons land steeds meer vloggers op via YouTube. De bekende kanalen van Kwebbelkop, Nikkie Tutorials, en bijvoorbeeld Gio zijn zó groot geworden, met meer dan een miljoen abonnees, dat zij van hun verdiensten inmiddels goed kunnen leven. Wie weet hoe het gaat verlopen met de kandidaten van het nieuwe SBS 6 programma?

Tags: zoektocht, youtube, televisie, inspiratie, status, project, realityshow, zender, kijker, 2000, video, gezocht, start, vlogger

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »