Team van Make Holland Great Again komt met opvallende actie tegen schelden

Team van Make Holland Great Again komt met opvallende actie tegen schelden
Dat wordt niet gewaardeerd door de bakker

Kijktip :

In de Nederlandse samenleving lijkt het steeds normaler te worden om elkaar de huid vol te schelden. Zeker op de sportvelden is het aan de orde van de dag. In Make Holland Great Again voert het team van Sahil Amar Aïssa een bijzonder experiment op het gebied van schelden uit.

Woede
Wat gebeurt er als je bij de bakker of op straat net zo veel op iemand scheldt als langs de sportvelden? Eén ding is al snel duidelijk: dat wordt niet gewaardeerd. Schelden roept namelijk de woede van andere mensen op. Daarom introduceert het team van Make Holland Great Again de not-so-great-kaart tegen schelden.

Dansen en reanimeren
In de aflevering van morgen (dinsdag 17 september) worden ook nog andere experimenten uitgevoerd. Zo probeert het team de eenzaamheid van ouderen te verminderen door te dansen en biedt Sahil in alle provincies een gratis reanimatiecursus aan. Want veel Nederlanders blijken niet te weten hoe ze iemand moeten reanimeren.

Make Holland Great Again is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Make Holland Great Again terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Team van Make Holland Great Again komt met opvallende actie tegen schelden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV