Het mooiste meisje van de klas gaat op bezoek bij model met burn-out

Het mooiste meisje van de klas gaat op bezoek bij model met burn-out
Het modellenbestaan gaat niet over rozen

Kijktip :

De wereld van de topmodellen is vaak keihard, iets dat ook blijkt uit de aflevering van Het mooiste meisje van de klas die morgen (18 september) wordt uitgezonden. Daarin maken we kennis met Sharon Mafficioli del Castelletto, die tegen een zware burn-out aanliep.

Miss Limburg
De exotische schoonheid Sharon maakt al vanaf haar eerste schooldag grote indruk op haar klasgenoten - niet alleen met haar uiterlijk, maar ook door haar stoere imago. Ze is niet echt bezig met haar schoonheid, maar ze wordt toch aangemoedigd om mee te doen aan een missverkiezing. Als Miss Limburg rolt ze in het modellenwereldje, waarna ze naar Milaan vertrekt, weg van de problemen thuis.

Nare gebeurtenissen
Sharon blijft echter terug verlangen naar Nederland, en al snel keert ze terug. Daar stapelen de nare gebeurtenissen zich echter op: haar broer heeft een verslaving en haar nichtje overlijdt. Constant staat Sharon voor iedereen klaar, waardoor ze zelf in een burn-out belandt. Ze probeert terug te keren naar de basis en ontdekt wat haar écht gelukkig maakt. Dat geluk vindt ze in haar creatieve kant.

Het mooiste meisje van de klas is elke woensdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het mooiste meisje van de klas gaat op bezoek bij model met burn-out of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV