Fijne feelgoodfilm The Bucket List woensdag te zien op Net 5

Fijne feelgoodfilm The Bucket List woensdag te zien op Net 5
Legendes Jack Nicholson en Morgan Freeman in één film

Kijktip :

Op woensdag 18 september kun je je op Net 5 onderdompelen in een fijne feelgoodfilm: The Bucket List is dan te zien. Hierin spelen de gerenommeerde acteurs Jack Nicholson en Morgan Freeman de hoofdrollen.

Het verhaal
Multimiljonair Edward Cole (gespeeld door Nicholson) en automonteur Carter Chambers (Freeman) zijn in elk opzicht elkaars tegenpolen. Ze krijgen echter langzaam maar zeker een bijzondere band als ze naast elkaar komen te liggen in het ziekenhuis. Beide mannen zijn ernstig ziek en hebben waarschijnlijk niet lang meer te leven, maar ze willen allebei nog heel veel doen. Dankzij het geld van Cole vertrekken ze op een bijzondere reis om alle zaken op hun 'bucket list' af te strepen.

Feelgood
Het was in 2007 iets om naar uit te kijken: acteerlegendes Jack Nicholson en Morgan Freeman speelden samen in een film van Rob Reiner, die klassiekers als This Is Spinal Tap, Stand by Me, The Princess Bride en When Harry Met Sally... had geregisseerd. De film werd door de critici behoorlijk hard neergesabeld, maar eigenlijk is het een prima feelgoodfilm. De special effects zijn nu en dan tenenkrommend slecht, maar dat wordt door het prima acteerwerk meer dan goed gemaakt.

De film The Bucket List (2007) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op woensdag 18 september om 20.30 uur te zien op Net 5.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fijne feelgoodfilm The Bucket List woensdag te zien op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen