Jan Jaap van der Wal in jury Vlaamse Slimste Mens

Jan Jaap van der Wal in jury Vlaamse Slimste Mens
En Marc-Marie Huijbregts mag ook mee!

Nieuws :

Naast Marc-Marie Huijbregts neemt met Jan Jaap van der Wal een tweede Nederlander plaats in de jury van het Vlaamse tv-programma De Slimste Mens Ter Wereld. In tegenstelling tot de Nederlandse editie, waarin Maarten van Rossem de eenmansjury vormt, kent de Vlaamse versie van het programma wisselende juryleden, met iedere uitzending twee grappenmakers. In totaal zijn er twaalf verschillende juryleden in het komende seizoen te zien. Bekenden zijn onder anderen Philippe Geubels en Wim Helsen.

Presentator Erik Van Looy vertelt over de taak van de juryleden: "Juryleden hebben eigenlijk de moeilijkste taak in het programma. Iedereen verwacht humor. Je weet dat je moet scoren en dat is echt niet gemakkelijk. Dus ik ben heel blij met deze twaalf natuurtalenten. Hun opdracht is niet te onderschatten. Ondertussen ben ik ook wel in behandeling voor mijn eigen lach."

Dit najaar doen 34 kandidaten mee om de titel van Slimste Mens Ter Wereld. Onder anderen Evi Hanssen, Jan Boskamp en Sean Dhondt maken hun opwachting in het programma van de zender VIER.

Jan Jaap van der Wal was eerder als kandidaat te zien in De Slimste Mens Ter Wereld

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV